Returnari

Daca aveţi o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzări, aveti posibilitatea de a returna produsul la noi, conform OUG 34/2014.Primul pas este de a completa formularul Returnări de mai jos.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare. Produsele trebuie sa fie returnate ulterior în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Consumatorul are la dispozitie un termen de 14 zile de la intocmirea facturii pentru a returna produsul, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, impreuna cu etichetele intacte si o copie a facturii de achizitie. Dreptul de returnare exista pentru a permite examinarea produsului, nu pentru a oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Nu este acceptata returnarea produselor de tip costum de baie, sutien, slip sau seturile compuse din sutien si slip din motive de igiena, conform Art. 16 lit. e din OUG 34/2014.

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

De asemenea, nu se pot returna produse deteriorate, rupte , cu etichete rupte sau ambalaje deteriorate. Plata transportului pentru retur ii revine clientului.

Informaţii Comanda

Nume:* Prenume:* E-Mail:* Telefon:*
ID Comandă:* Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

Nume Produs:*
Cod Produs:*
Cantitate:

Motivul Returnării:*

Produsul este Deschis:Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare: