INSPIRATIE PENTRU TINUTA DE PRIMAVARA

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Admin | 0 comment(s)

Cu toate că încă primăvara nu și-a intrat complet în drepturi, eu m-am săturat de geci și alte articole specifice sezonului rece, astfel, am început reorganizarea garderobei. Mai mult decât atât, am dat deja o tură prin magazinele mele online favorite și mi-am ales câteva piese drăguțe de primăvară.

Cu toate că încă primăvara nu și-a intrat complet în drepturi, eu  m-am săturat de geci și alte articole specifice sezonului rece, astfel, am început reorganizarea garderobei. Mai mult decât atât, am dat deja o tură prin magazinele mele online favorite și mi-am ales câteva piese drăguțe de primăvară.

Printre acestea se numără și ținuta de primăvară despre care vorbim azi. Trebuie să recunosc că nu vă recomand să ieșiți încă așa din casă, numai dacă vă urcați rapid în mașină. De dragul modei am suportat puțin frig, numiți-o inconștiență, fițe sau cum doriți.

Probabil vă întrebați care e treaba cu rochiile gri cu dantelă neagră… ei bine, nici eu nu știu, sincer. Se pare că în ultima vreme am făcut o mică pasiune pentru aceste articole vestimentare cu detalii feminine și sexy. Îmi plac, deși cei mai cârcotași ar spune că rochia din fotografii se aseamănă cu un negligee și nu vă contrazic în totalitate. Până la urmă, dantela rămâne în tendințe, dar nu aruncați așa simplu o rochie din dantelă pe voi, ci integrați-o inteligent în ținută, în combinație cu alte materiale.

Pe lângă rochia de primăvară, am investit într-o piesă de rezistență în garderoba mea de sezon. Este vorba despre această geacă minunată din imitație de piele. A fost dragoste la prima vedere, deși nu aș fi crezut vreodată că galbenul mă poate prinde bine. Cred că în fiecare sezon am o piesă vestimentară preferată, iar în această primăvară geaca galbenă este fără dar și poate acea piesă așa că o veți vedea des pe blog, pentru că în ciuda culorii, chiar e super ușor de asortat. Desigur, în condițiile în care dulapul meu este alcătuit din mai bine de 80% nuanțe închise, griuri, negru și cam atât.

G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 100 characters
 
Tags:
Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment