CUM ITI ALEGI COSTUMUL DE BAIE ?

Thursday, Jan 1, 1970 | Post by Alexandra | 0 comment(s)

Pentru cele mai multe femei,alegerea costumului de baie perfect poate fi o mare bataie de cap si un motiv de stres. Aceasta alegere trebuie sa tina cont de mai multi factori, printre care conformatia corpului, tendintele sezonului, si locul in care vor purta costumul de baie.

Pentru cele mai multe femei, alegerea costumului de baie perfect poate fi o mare bataie de cap si un motiv de stres. Aceasta alegere trebuie sa tina cont de mai multi factori, printre care si conformatia corpului, tendintele sezonului, si locul in care vor purta costul de baie, respectiv la piscina sau la plaja. Cele mai multe femei prefera sa poarte un costum de baie intreg la piscina, si costume formate din doua piese la plaja.

Spunem ca trebuie sa se tina cont de conformatia corpului pentru ca, spre exemplu daca forma corpului tau este de tip para, adica un bust mic, talie medie si partea inferioara mare, poti opta pentru un costum de baie care sa atraga atentia asupra bustului tau. In felul acesta vei partea mai putin lata in partea de jos. Costumele de baie de tip push-up pot fi cea mai buna alegere deoarece sustin bustul si deseori se pot cumpara separat. Poti achizitiona chiar si un costum de baie care sa aiba burete extra in cupa sutienului. Partea de sus trebuie sa fie imprimata, iar partea de jos trebuie sa fie simpla.

Daca ai un bust prea mare, este posibil sa-ti doresti un costum de baie dintr-o singura piesa, intr-o culoare indrazneata, pentru a-ti evidentia curbele. Taietura sub bust sau croiala Empire sunt cele mai potrivite pentru corpul clepsidra, atragand atentia asupra stomacului. Chiar daca ai bustul mare, nu trebuie sa renunti la a purta costume de baie formate din doua piese. Poti incerca unul fara bretele sau legat de gat. Trebuie doar sa te asiguri ca ai o sustinere buna la bust si iti permiti sa desfasori activitati acvatice, si sa te misti, in general. Trebuie sa fii atragatoare si comoda, nu expusa.  

Daca ai un corp atletic, costumele sport sunt cele mai potrivite. Majoritatea femeilor cu corpuri musculoase si tonifiate, au multe optiuni.

Daca esti inalta, imprimeul de pe intreaga suprafata poate distrage atentia de la inaltimea ta, si de la zonele pe care vrei sa le arati.

Daca esti scunda, cauta un costum cu talia inalta pe coapse. Acest lucru iti va alungi coapsele. Evita pantalonii scurti sau fustele scurte, deoarece iti pot face picioarele sa para mai scunde. Decolteuri in V de asemenea atrag atentia in jos si in sus, ajutandu-te sa pari mai inalta.

Costumele de baie cu bretele subtiri in partea inferioara, de asemenea, iti pot alungi picioarele. Evita costumele care scot in evidenta prea multe aspecte ale figurii tale scunde si alege modele colorate care sa imbunatateasca caracteristicile corpului tau.

Post item information on Facebook Add To Del.icio.us Stumble This Digg This Add To Reddit Add To Yahoo

Related Articles

Leave Your Comment