Politici private

1. Termeni Generali

S.C. ELLC MART S.R.L., cu sediul social la adresa din Bld. Uverturii nr. 12, 060943, Bucuresti, Romania, inregistrat la Registrul Comertului cu Nr. J40/1619/2016 este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu character personal si garanteaza ca informatiile personale transmise website-ului www.volatile.ro nu vor fi folosite abuziv de catre Companie in nicio imprejurare.

Datele personale ale utilizatorului website-ului/clientului (utilizatorului) nu vor fi transmise unei terte parti, exceptie facand cazul in care acest lucru este cerut de lege sau exista consimtamantul utilizatorului.

Compania nu trimite mesaje de tip spam sau mesaje e-mail nesolicitate utilizatorilor acestui website, cu excepţia mesajelor transmise prin e-mail sau a altor mijloace de comunicare unde exista consimtamantul utilizatorilor.

Utilizatorii inregistrati pot opta pentru incetarea primirii de e-mail-uri din partea Companiei foarte usor si rapid prin trimiterea unei solicitari la adresa info@volatile.ro 

2. Politica de confidentialitate

Toate activitatile pe internet ale Companiei sunt in conformitate cu legislatia europeana in vigoare si cu legislatia in vigoare din Romania. Aceste principii de protejare a datelor cu caracter personal (”Politica de confidentialitate”) reglementeaza management-ul de informatii despre utilizatori, colectate de catre Companie (definite mai sus) cand acestia acceseaza website-ul. Compania proceseaza datele personale in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind Protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si completarile ulterioare (“Legea romana pentru Protectia Datelor”). Datele sunt colectate in numele Companiei, care devine “operatorul datelor” in conformitate cu Legea privind protectia si prelucrarea datelor personale.

3. Colectarea si procesarea datelor personale

Toti utilizatorii pot vizita website-ul Companiei fara dezvaluirea datelor personale (prin date personale se intelege orice informatie legata de o persoana fizica, cunoscuta sau identificabila; o persoana identificabila este aceea care poate fi identificata, direct sau indirect, in special cu referire la codul numeric personal sau la unul sau mai multi factori specifici identitatii sale fizice, psihice, mentale, economice, culturale sau sociale). Totusi, exista cazuri in care neoferind datele minime necesare indicate in campul de inregistrare al datelor sau in alte pagini ale website-ului, se ajunge la imposibiliatetea Companiei de a furniza utilizatorului anumite servicii sau produse, inclusiv servicii post-vanzare. Daca utilizatorul face o achizitie prin intermediul website-ului www.volatile.ro sau telefonic, acesta patrunde in relatia contractuala cu Compania. Utilizatorului i se cere sa dezvaluie date personale necesare in momentul tranzactiei. Pentru a multumi cererile utilizatorului si pentru scopuri specifice comenzii sau pentru alte scopuri enumerate mai jos, Compania poate colecta de la utilizator urmatoarele date: nume, prenume, data nasterii, sex, e-mail, adresa de livrare, telefon, numar de telefon mobil, alte date metrice (cum ar fi dimensiunile fizice ale utilizatorului). Compania inregistreaza de asemenea informatii privitoare la achizitionarile utilizatorului. In virtutea inregistrarii voluntare pe website-urile Companiei sau a comandarii de produse Companiei, utilizatorul este de acord cu (isi da consimtamantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre Companie in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate mai jos, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr.677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Daca utilizatorul nu este de acord, el/ea are dreptul sa nu utilizeze acest website si sa nu ofere Companiei datele personale.

4. Scopuri pentru procesarea datelor

Compania proceseaza date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

(i) infaptuirea actelor necesare legate de tranzactiile de vanzare si cumparare sau de performanta oricarui alt contract dintre Companie si utilizator, inclusiv verificarea platii si a livrarii comenzii utilizatorului, si (ii) furnizarea de servicii relatii cu clientii, inclusiv servicii legate de afacerile Companiei, cum ar fi garantia si serviciile post-vanzare, solicitarea opiniilor utilizatorului despre produsele si serviciile Companiei, imbunatatirea produselor si serviciilor Companiei pentru clienti, organizarea de trageri la sorti, concursuri si alte activitati promotionale.

6. Folosirea si divulgarea datelor personale unei terte parti

Compania utilizeaza datele personale dezvaluite numai in scopuri legate de activitatile de afaceri conturate mai sus. Compania, in nicio circumstanta, nu va vinde datele personale ale utilizatorului unei terte parti. Angajatii Companiei sunt obligati sa respecte confidentialitatea informatiilor utilizatorului in conformitate cu legile in vigoare.

7. Divulgarea datelor cu caracter personal catre procesatori

Compania se foloseste de serviciile altor companii care efectueaza actiuni in numele sau (procesorul de date), cum ar fi onorarea comenzilor, livrarea coletelor, trimiterea de mesaje postale sau e-mail-uri, trimiterea de mesaje text (SMS), acordarea de asistenta marketing, procesarea platilor efectuate prin intermediul cardului de credit, acordarea de servicii de control impotriva fraudei si acordarea de servicii cu clientii. Astfel de persoane vor avea acces la datele personale necesare pentru indeplinirea functiilor respective, dar nu le pot folosi in niciun alt scop si sunt obligate sa proceseze datele in conformitate cu legislatia in vigoare.

In prezent, Compania utilizeaza urmatoarele entitati pentru procesarea datelor:

* FAN Courier | TNT 

In virtutea abonarii voluntare la website-urile Companiei sau a comandarii de produse ale Companiei, sunteti de acord cu scutirea Companiei de la obligatiile de notificare in conformitate cu Legea referitoare la protectia datelor personale, ca urmare a publicarii notificarilor respective pe website.

8.  Informatii inregistrate automat (date non-personale)

Cand accesati website-ul (ca utilizator neinregistrat), unele informatii non-personale (tipul navigatorului de internet utilizat, numarul de accesari, media timpului petrecut pe website, website-urile vizualizate) sunt inregistrate automat. Informatia este folosita ca feedback pentru imbunatatirea infatisarii, continutului si functionalitatii website-urilor Companiei. Datele utilizatorului nu sunt procesate in continuare si nici transmise unei terte parti, exceptand cazul in care utilizatorul trimite o cerere pentru incetarea acestei procesari la adresa de e-mail info@click4fashion.ro.

10.  Securitate

Compania intentioneaza sa va protejeze datele personale si sa le pastreze integritatea conform regulilor Uniunii Europene si Legii pentru protectia datelor. Compania va lua toate masurile si prevederile tehnice, organizationale si personale, corespunzatoare, conform directivelor Uniunii Europene sau altor legi romane in vigoare.

11. Minorii

S.C. Ellc Mart S.R.L. le recomanda insistent tuturor parintilor si tutorilor sa isi invete copiii sa foloseasca datele personale pe internet in siguranta si responsabil. Persoanele mai tinere de 18 ani nu ar trebui sa transmita informatii cu caracter personal website-urilor Companiei, fara acordul parintilor sau al tutorilor. Compania nu va colecta informatii cu caracter personal in mod constient de la nicio persoana cu varsta de pana la 18 ani, nu le va utiliza in niciun mod, si nici nu le va divulga unei terte parti fara aprobare. In legatura cu dispozitiile prezentate anterior, Compania presupune ca utilizatorii website-urilor sale au 18 ani sau mai mult.

12. Link-uri catre alte site-uri

Aceasta politica de confidentialitate se aplica atat paginii de pornire www.volatile.ro, cat si altor website-uri ale Companiei. Paginile web cuprinse in acest website pot contine link-uri spre furnizori din cadrul sau din afara Companiei. Utilizatorii sunt sfatuiti sa aiba grija cand parasesc website-ul VOLATILE folosind un link, si sa citeasca declaratia de protectie a datelor cu caracter personal pentru fiecare website in parte. Compania nu verifica toate informatiile continute de aceste link-uri si principiile de confidentialitate in vigoare din cadrul altor site-uri si nu se face responsabil pentru niciun continut, bun sau serviciu oferit de acestea. Utilizarea site-urilor conectate prin link-uri trebuie sa respecte conditiile si acordurile in vigoare pentru astfel de site-uri.

13. Dreptul la informare si la Anularea Newsletter-ului (Notificarile Promotiilor)

Utilizatorii sunt indemnaţi sa ceara orice informaţie privitoare la politica de confidenţialitate a Companiei sau la termeni şi condiţii, folosind adresa de e-mail info@volatile.ro.

Utilizatorii care nu mai doresc primirea newsletter-ului Companiei isi pot anula inregistrarile prin trimiterea unei cereri la: info@volatile.ro.

14. Notificarea modificarilor

Utilizatorii vor fi tinuti la curent cu schimbarile aduse acestei Politici de Confidentialitate, in pagina de pornire  si in alte locuri considerate potrivite de catre Companie, in vederea unui anumit scop. In virtutea utilizarii website-urilor Companiei sau a comandarii de produse de la Companie, urmarind notificarea modificarilor Politicii de Confidentialitate, utilizatorul este de acord in masura deplina cu schimbarile continute in versiunea actuala a Politicii de Confidentialitate.